Ademwerk Sommercamp 2020

Atemtherapie Sommer Camp Seminar - Michael Drees und Hans Mensink

Lieve mensen,

Vorige week hebben we de zomertraining goed afgerond. Door alle Corona maatregelen was de planning een echte puzzel. In de Lila zaal, waar we normaal gesproken met 35 mensen goed in passen, waren er bijvoorbeeld maar 12 toegestaan! We hebben daarom een grote tent, die in het park stond, gehuurd als extra werkruimte.

Uiteindelijk waren de extra regels een prachtige uitdaging om bewust nabijheid te creëren. En dat werkt ook prima zonder “automatische omarming”!
Elke ochtend was de chanting buiten. Hans en Michael op het terras en wij in grote cirkels op het gras eromheen. Maar op de laatste dag was het ook daar te warm en zongen we onder de bomen in het park, bijna als een concertzaal, en hebben ook daar onze commitments gemaakt.
Vanwege Corona mochten we ook geen Taken Show hebben, met de daarbij horende repetities. Heidi had het geweldige idee om een Sekt te laten serveren. Ik had Kick en Joris, onze Musical mannen, kunnen verleiden om tweestemmig iets voor ons te zingen. En zo hadden we toch een zeer geanimeerde avond, maar zonder prestatiestress.

En nu op naar de zomervakantie, in eigen land of waar dan ook.

Ik wens jullie allemaal een goede tijd toe, blijf gezond, schrijf je scriptie als dat nodig is, en dan zien we elkaar terug in de herfst, in het Intakeweekend, in het doelenweekend of op zijn laatst op het diplomafeest.

Met veel liefs, Tilke, Hans, Heidi en Michael