GIC Wien – International Breathwork Foundation (IBF)

International Breathwork Foundation (IBF) Austria - Breathwork Konferenz Österreich

Deze zomer vindt de jaarlijkse conferentie van de IBF – International Breathwork Foundation – in Wenen plaats.

Het is een echte kans internationale collega’s en andere manieren van werken te leren kennen. Over de grenzen te kijken en misschien een uitnodiging te krijgen om in een ander land te komen werken! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is leuk, en je leert veel.
De dagen in de GIC beginnen altijd om 9.00 met een langere ademmeditatie. Dan wordt er verteld wat er die dag allemaal gaat gebeuren. En juist dan wordt het spannend!
Omdat… het is een congres waar niet alleen “bekende” sprekers komen. Het is een “Peer Conference” en een van de weinige congressen over Breathwork in de wereld.

Iedere deelnemer die zich daartoe geroepen voelt, en er zin in heeft, kan een workshop aanbieden. Dat betekent dat niet alleen een bekend mens een workshop aanbiedt, maar ook een deelnemer waar niemand ooit iets van heeft gezien of gehoord, verschijnt plotseling op het toneel.
Als jij dus besluit volgend jaar naar de GIC te komen – en je durft het aan – dan sta jij daar en kondigt jouw workshop en jouw bijzondere talenten aan! Je krijgt precies 2 minuten voor je presentatie. Nadat de workshops van die dag aangekondigd zijn, wordt de officiële spreker van de dag voorgesteld.

Na het middageten vinden alle workshops plaats. Iedere avond is er dan ‘De lezing van de dag”, altijd super interessant en leerrijk. Dan wordt er gedineerd en wie wil doet aan networking of danst tot laat in de nacht.

Kom maar gewoon!

Je vindt alle informatie daarover op  www.ibfnetwork.com/gic/2017

Video Global Inspiration Conference (GIC)  2017

De Global Inspiration Conference (GIC) is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door de International Breathwork Foundation (IBF) – een wereldwijd netwerk organisatie van het werk van de ademwerk en alle belanghebbende partijen om de transformerende kracht van de adem.