World Breathing Day

Wereld Adem Dag 11 april

11 April 2020 – “Wereld Adem Dag – Eén Adem Eén Wereld “

De jaarlijkse Wereld Adem Dag is een wereldwijd evenement waarvoor iedereen uitgenodigd wordt om de helende en verbindende kracht van de adem te ervaren en te vieren.
We ademen allemaal en we ademen allemaal over de hele wereld dezelfde lucht in, toch staan we nauwelijks stil bij hoe fundamenteel de adem eigenlijk is en hoe die ons verbindt met elkaar en met de aarde. Een internationale dag, gewijd aan de adem kan bijdragen om ons opnieuw te verbinden met deze realiteit. En door dit te doen worden wereldvrede, gezondheid en welzijn voor alle levende wezens en onze planeet vergroot.

Wereld Adem Dag breidt ons begrip uit – dat gebeurt zowel op individueel, professioneel als institutioneel niveau – van wat optimale en bewuste ademhaling voor iedereen kan betekenen. Het is eveneens een herinnering aan het belang van schone lucht en een schone en gezonde omgeving voor huidige en toekomstige generaties.

Deze jaarlijkse viering nodigt alle ademwerkers van over de hele wereld uit om op 11 april een evenement te organiseren waarin het bewuste ademen centraal staat.
Het IBF (International Breathwork Foundation) nodigt alle ademwerkers uit om deel te nemen en op deze wijze een inspirerend wereldwijd succes te creëren.

Alle info op ibfbreathwork.org