BasisJaar

Opmerking

Na 44 jaar (1979 – 2023) zijn vele driejarige trainingscycli succesvol afgerond. We zijn super dankbaar voor alle ervaringen.
Deze pagina’s zijn alleen bedoeld voor informatie over de inhoud van de vroegere opleidingen van het instituut.
meer informatie hier…


Een jaar van intensief zelfbewustzijn

Open Dag - BasisJaar - Ademwerk

Ontdek uw onvoorstelbare mogelijkheden

Dit ene jaar heb je tijd voor jezelf. Tijd om jezelf te ontdekken en veel mogelijkheden om je kwaliteiten te verkennen en uit te proberen. In de ruimte van de groep vind je de mogelijkheid om te vertrouwen op je innerlijke veiligheid. Uit deze geborgenheid groeit voor jou stap voor stap het vermogen om jezelf steeds dieper te leren kennen, om jezelf te dragen, om jezelf lief te hebben met alles wat je bent.

De basis van ons werk is ademen. Ontdek daarin de lichtheid, de levendigheid en de vreugde, en dat het leven licht kan zijn, vervuld van vreugde en energie. Als je je kracht terugvindt in combinatie met je zachtheid, vind je je oorspronkelijke levensenergie en vertrouwen terug.

In de groep ervaar je de genezing van nabijheid en afstand, respect en mindfulness.
In de groeiende intimiteit ervaar je hoe heerlijk het is om je hart te openen en verbinding te voelen.

Word wie je werkelijk bent en beleef de relaties waar je naar verlangt.

Kader

We werken in een groep van maximaal 22 personen. De seminars zullen hoofdzakelijk in het weekend plaatsvinden en 23 dagen per jaar beslaan. De taal zal Duits zijn. Het jaar begint in januari van elk nieuw kalenderjaar.

Het is voor afgestudeerden mogelijk om door te gaan naar het tweede jaar van de opleiding Integratieve Ademwerk.