Centrum “de Bron”

Centrum De Bron - Atemtherapie Warmwasser Training

Johanna en Charles zijn misschien wel de aardigste gastheer en gastvrouw van heel Nederland. Ze zijn gastvrij, gemakkelijk, ze koken heerlijk en met liefde, en als je iets nodig hebt hoef je maar te kikken en het wordt geregeld. Vrijwel alles kan.

Midden in de Friese weilanden, in Nijeholtpade vlak bij Wolvega, ligt “De Bron”, een conferentie-oord waar grotere en kleinere groepen intensief kunnen werken. Het centrum wordt geleid door Johanna en Charles. Het huis ligt in een door Charles aangelegd stukje bos met een vennetje dat volkomen natuurlijk aandoet, een oase van rust, vooral als je net uit het westen van Nederland komt.

“De Bron” was het eerste centrum in Nederland waar ademwerk in warm water gedaan kon worden. In het verleden was er een ‘red wood hot tub’. Sinds 2001 heeft Charles een prachtige nieuwe ‘hot tub’ gebouwd met een uitstekende waterzuiveringsinstallatie en voorzien van alle comfort.

De kamers zijn relatief eenvoudig, maar steeds meer kamers krijgen een eigen douche, en Charles blijft bezig alles steeds beter, mooier en prettiger te maken. Het is voor onze opleiding een voortreffelijke plek om de Warm Water Trainingen te laten plaatsvinden.

Voor verblijf in Centrum De Bron wordt ongeveer € 320,- berekend, te worden betaald in contanten (geen betaling met ec-kaart mogelijk). Het bedrag is afhankelijk van het totaal aantal deelnemers en de kosten van de hot tub. Wie beddengoed wil huren betaalt daarvoor € 5,-. Handdoeken en badjas graag zelf meebrengen.

Contact

Binnenweg 18

8475 Nijeholtpade  EG

Nederland

Telefoon +31 561 688485
URL www.centrumdebron.nl