Belangrijke Info Opleiding Ademwerk 2020; svp goed lezen!

Ganzheitliche Integrative AtemtherapieAusbildungsjahr - 2015-2018

Lieve allemaal,

Nu de eerste 8 weken van Corona-maatregelen voorbij zijn, en jullie er hopelijk allemaal goed doorheen zijn gekomen, kunnen we weer aan de slag in Kleef. Een beetje beperkt, maar toch!

Het Zoom Ademen met 79 lieve mensen heeft ons en velen van jullie goed gedaan. We hebben mooie feedback gekregen. Bedankt daarvoor.

Belangrijke berichten opleiding ademwerk

 1. Michael Drees geeft samen met Irene het verrassingsweekend op adem aan het eerste jaar.
 2. We mogen ook de Prof Training doen met het derde jaar + Prof mensen van 2 tot 5 juni, gevolgd door het Intake weekend. Het Intake weekend slechts met een maximum van 10 gasten.
 3. De zomertraining, voor iedereen, zal plaatsvinden, maar op een heel andere manier! Jullie krijgen hier zeer binnenkort nog een extra bericht over.
 4. De maatregelingen in Schloss Gnadenthal zijn zodanig dat we op een andere manier samen zullen eten.
  Een buffet is verboden. Dit wordt verder door het Schloss geregeld. Ook zullen alleen diegenen, die een ‘paar’ zijn, samen op een kamer mogen slapen. Alle anderen krijgen een eenpersoonskamer. Degenen die altijd al een eenpersoonskamer hebben besteld, betalen daar ook voor.
 5. Het geldseminar moest worden geannuleerd. Iedereen die het dit jaar heeft gemist, kan het volgend jaar weer inhalen!
 6. Waarop we moeten letten bij alle trainingen:
  – Als je verkouden bent, of koorts hebt, kom niet.
  – Was je handen regelmatig.
  – Houd afstand.
  – Als je hoest, doe het dan in je elleboog.
  – Met gezond verstand te werk gaan!
  – We werken op afstand en we zullen alle uitdagingen die dit met zich meebrengt elegant, professioneel en liefdevol oplossen.

We hopen op topweer, zodat we vaak buiten kunnen zijn. En al het andere zal vanzelf duidelijk worden!

Intake weekend: Weekend workshop “Waar ga ik heen? Ervaar de kracht van je keuze“ Als je mensen in je omgeving kent, waarvan je denkt, ”Die zou deze opleiding echt moeten gaan doen”, vraag hem/haar zich aan te melden voor het intake weekend. Dat is een grote ondersteuning waar we je erg dankbaar voor zijn.

Met heel veel liefs,
Tilke, Heidi, Hans & Michael

World Breathing Day

Wereld Adem Dag 11 april

11 April 2020 – “Wereld Adem Dag – Eén Adem Eén Wereld “

De jaarlijkse Wereld Adem Dag is een wereldwijd evenement waarvoor iedereen uitgenodigd wordt om de helende en verbindende kracht van de adem te ervaren en te vieren. Verder lezen

Breathwork Summit 2020 met Tilke Platteel-Deur (kostenloos)

Breathwork Summit 2020 -Tilke Platteel-Deur

van 23 tot 27 maart

Have you ever watched closely how a baby breathes? Their entire body flutters with unhindered movement with each inhale and exhale…
YOU can be that unencumbered again — shaking off the crust of old tension habits and fully expressing yourself in a world that desperately needs more embodied, centered souls!

We’re honored to sponsor this powerful gathering of more than 45 of today’s highly sought-after breathwork experts and teachers Verder lezen

Chanting & adem-meditatie met Hans Mensink in Keulen

Chanting Keulen - Hans Mensink Breathwork

Zo 16. september 2018, 17:30 – 20:00 uur in Keulen, Tajet Garden

Adem is leven
“Als ik zing, verbind ik me met mijn levensvreugde, uit ik wat zich in mij beweegt. Mijn stem geeft uitdrukking aan mijn stemming.”
Een van de gemakkelijkste en elegantste wegen om je met je essentie, je zelf en Atman, het land van de ziel, te verbinden is via zingen en ademen.
Zingen bevrijdt onze levensvreugde. Het is helend voor lichaam en ziel.
Zingen opent ons hart en creëert grote nabijheid naar onszelf en naar anderen. Verder lezen